Conferință CSALB – Facultatea de Drept, 15 noiembrie 2018

CSALB organizează conferința anuală , cu tema : Soluționarea alternativă a litigiilor în domeniul financiar-bancar – de la deziderat la realitate. Evenimentul care îl are ca invitat special pe Mugur Isărescu, Guvernatorul BNR, va avea loc la Facultatea de Drept, pe data de 15 noiembrie 2018, începând cu ora 10.00.

Vă informăm că CSALB respectă prevederile Regulamentului European 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor – GDPR).

Pentru a cunoaște mai bine Politica noastră de confidențialitate și securitate a datelor, vă invităm să accesați următoarele linkuri: https://csalb.ro/politica-de-confidentialitate/ și https://csalb.ro/politica-cookie/.

Pentru orice întrebare legată de confidențialitatea datelor dumneavoastră, precum și pentru a ne oferi acceptul pentru contactarea dumneavoastră cu privire la evenimente viitoare organizate de CSALB, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail [email protected].

Vă mulțumim!

Descarca document