Parteneri

Web: www.habitaturban.ro

Liga Asociaţiilor de Proprietari Habitat este persoană juridică de drept privat, neguvernamentală, nepartinică, fără scop lucrativ și patrimonial, înființată în 1991. Din Liga Habitat fac parte peste 15.000 de asociații de proprietari din 31 de județe.

Web: www.casa-plus.ro

Asociația Română pentru Locuințe – CASA PLUS a fost constituită în cadrul unui proiect româno – olandez, iar  obiectul principal de activitate este realizarea de parteneriate pentru construcția de locuințe destinate închirierii la prețuri accesibile, în colaborare cu autoritățile locale din diferite orașe ale României.

Web: www.finzoom.ro

FinZoom.ro a apărut în 2006 din nevoia de informare și de educare a consumatorilor români de produse și servicii financiare, cu privire la finantele personale. FinZoom.ro compara toate produsele institutiilor bancare si nebancare din Romania (credite, carduri, depozite, conturi, leasing, fonduri de investitii si de pensii, asigurari RCA)

Web: www.tvr.ro

Televiziunea Română are statut de serviciu public autonom de interes naţional şi emite pe şase canale: TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internaţional, TVR Moldova şi TVR HD. TVR emite și din cinci studiouri teritoriale: Cluj, Craiova, Iaşi, Timişoara, Tîrgu-Mureş.

Web: www.cnpb.ro

Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB) a semnat un protocol de colaborare cu Camera Notarilor Publici București (CNPB). Ca efect al acestui protocol, consumatorii din București vor afla informații despre CSALB și prin intermediul notarilor publici. 

Web: www.casal.ro

CASAL este o organizaţie non-guvernamentală al cărei scop principal, fundamental şi prioritar este susținerea și promovarea metodelor de soluționare alternativă a litigiilor.

Web: www.aursf.ro

Scopul AURSF îl constituie protecția consumatorilor utilizatori de servicii financiare din România, mai exact promovarea și apărarea drepturilor și intereselor legitime ale consumatorilor utilizatori de servicii bancare, de asigurări și ale participanților la fondurile de pensii administrate privat.

Web: www.salfin.ro

SAL-Fin este o structură creată în cadrul Autorității de Supraveghere Financiară cu scopul de a permite consumatorilor să apeleze gratuit la un mecanism de soluționare alternativă a litigiilor din domeniul financiar nonbancar.

 

”Sută la Sută Românesc” este un proiect care își propune susținerea valorilor și produselor din România, pe plan local, dar și peste hotare.

 

Web: www.consumers-united.eu

Asociaţia Consumers United/Consumatorii Uniți este un ONG apolitic și non-profit. Scopul asociaţiei este de a reprezenta consumatorii, pentru a-i face conștienți cu privire la drepturile lor, promovându-le și le apărându-le interesele în țară și pe plan internațional.